Croatian English Italian

Rekonstrukcija suznih puteva nakon ozljede

 

Za normalno funkcioniranje oka neophodno je potreban funkcionalno i anatomski zdrav suzni sustav. Međutim vrlo često ljudi koji nakon ozljede u područja između oka i nosa to više nije slučaj. Naime , oštećenje jednog ili oba kanalića i suzne vrećice zahtjeva kiruršku rekonstrukciju radi ponovne uspostave normalne odvodnje suza u nos.

 

KAKO SE IZVODI REKONSTRUKCIJA SUZNIH PUTEVA ?

Ovisno o težini ozljede suznih puteva izvode se odgovarajući kirurški zahvati uz korištenje silikonskog ugradbenog materijala za jedan ili oba kanalića. Zahvat se izvodi u lokalnoj ili općoj anesteziji ovisno o dobi bolesnika i težini same ozljede.

 

DR. JELENA JURI MANDIĆ

Dr. Juri Jelena Mandić jedan je od rijetkih specijalista oftalmologa u Hrvatskoj sa bogatim iskustvom u konzervativnom i kirurškom liječenju bolesti vjeđa, suznog sustava i očne šupljine-orbite. Godišnje obavlja oko 1000 operativnih zahvata, od kojih neki kao što su dekompresija očne šupljine, jedina u Hrvatskoj. Također, godišnje pregleda oko 2500 bolesnika sa visoko specifičnom patologijom iz područja vjeđa i orbite upućenih iz cijele Hrvatske i regije.

 

CIJENA REKONSTRUKCIJE SUZNIH PUTEVA (KANALIĆA)

Rekonstrukcija suznoh puteva nakon ozljede                                                                                               12.00,00

 

                                                 dogovorite