Croatian English Italian

O nama

 

                                                      

                                                              J1

 

 

Očna Poliklinika Mandić i Mandić nalazi se u Zagrebu, u Ilici na križanju sa ulicom Gjure Szaba na samom okretištu tramvaja na Črnomercu. Osnivanje Poliklinike uslijedilo je kao odgovor na višegodišnje upite pacijenata iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine te Slovenije za drugi pregled i mišljenje prof. Zdravka Mandića, specijalista oftalmologa, već više desetaka godina priznatog kao jednog od vodećih eksperata u području bolesti prednjeg segmenta oka i glaukoma .

 

Kako je sama oftalmologija već dugi niz godina, kako u svijetu tako i kod nas, podijeljena na niz subspecijalističih područja, tako se i Očna Poliklinika Mandić i Mandić iako pokriva gotovo čitavo područje oftalmologije specijalizirala u određenim područjima. U Poliklinici su zaposlena  3 oftalmologa od kojih se svaki posebno subspecijaliziran za određen segment oka te iz čega proizlazi da je svaki pacijent naše Poliklinike praćen od strane liječnika koji se usko bavi upravo problematikom radi koje pacijent dolazi.

Prof.dr.sc. Zdravko Mandić  posebno se ističe od liječnika sa svojom međunarodno priznatom reputacijom u području operacije sive mrene i glaukoma. Iza njegovog imena stoji doslovce 10-ak tisuća operacija sive mrene, stotine operacija glaukoma u koje su uključeni i mnogobrojni slučajevi najtežih pacijenata upućenih iz svih dijelova Hrvatske. Također , poseban interes usmjeren je na dijagnostiku i liječenje bolesti orbite i okuloplastičnu kirurgiju.

 

Doc.dr.sc. Jelena Juri Mandić, subpecijalista kirurgije vjeđa i orbita vodeći je stručnjak u Hrvatskoj i regiji u liječenju distiroidne orbitopatije, bolesti suznog aparata u djece i odraslih, aplikaciji Bortoxa, filera, te liječenja svih prirođenih i stečenih promjena položaja vjeđa u djece i odraslih.

 

Dr.sc. Krešimir Mandić subspecijalist iz bolesti stražnjeg segmenta oka (retinolog)retinolog koji se osim operacijama mrena bavi vitreoretinalnom patologijom koja uključuju bolesti žute pjege, promjene staklovine perifernih dijelova mrežnice, vaskularnim oboljenjima mrežnice, bolesti oka u sklopu šećerne bolesti kao i bolestima žilnice.

 

Uređaji kojima se u današnje vrijeme služe oftalmolozi gotovo jednako važan aspekt uspješnog liječenja pacijenata kao što je i znanje liječnika koji vodi pacijenta, a naša Poliklinika kompletno je opremljena pažljivo izbranim uređajima zadnjih generacija, koji pružaju pacijentima najviši stupanj zaštite zdravlja njihovih očiju.

 

 

 

                                         dogovorite