Croatian English Italian

Estetska kirurgija vjeđa

estetska kirurgija vjedja 1

 

BLEFAROPLASTIKA – ODSTRANJIVANJE VIŠKA KOŽE VJEĐE

 

Većina oftalmologa tek se rubno bavi sa operacijama u području vjeđa, što zbog specifičnosti i zahtjevnosti samog područja, što zbog razloga što se jedan dio plastičnih kirurga bavi donekle sličnom problematikom. 
Naša Poliklinika posebno se ponosi kvalitetom u području operacija vjeđa. Naime upravo naša poliklinika ima subspecijalista okuloplastičnog oftalmologa (doc.dr.sc. Jelena Juri Mandić) koji je jedan od vodećih stručnjaka u Hrvatskoj u području operacija vjeđa, koji se razliku od kirurga plastičara isključivo bavi sa plastičnom kirurgijom vjeđa. Možemo se pohvaliti sa preko 600 zadovoljnih pacijenata.

 

KAKO SE IZVODI OPERACIJA BLEFAROPLASTIKE ?

 

Operacija blefaroplastike zahvat je na vjeđama koji značajno pomlađuje izgled cjelokupnog lica. Tijekom zahvata se sa vjeđa otklanjanja višak kože, a po potrebi i masnog tkiva. Čitav zahvat na oba oka traje 1 h , izvodi se u lokalnoj anesteziji , te se pacijent 45 minuta nakon zahvata otpušta kući. 7 dana nakon operacije dolazi na kontrolu i vađenje šava. U rukama iskusnog operatera potpuni nestanak znakova operacije očekuje se do mjesec dana nakon operacije.

 

CIJENA BLEFAROPLASTIKE

 

Blefaroplastika jedne vjeđe

550,00 eura

 

Blefaroplastika dvije vjeđe (npr. obje gornje vjeđe)

550,00 eura 

 

 

 

 

                                                                dogovorite

 

  

 

                                                                                                  botoks

 

 

BOTOKS - BOTOX

Botoks je mišićni relaksans koji se injicira ili u mišiće ili duboko u kožu. Djeluje tako što djelomično blokira živčane impulse u svaki mišić u koji je injiciran i smanjuje pretjerano grčenje tih mišića.
U oftalmologiji se botoks se aplicira u vanjske očne mišiće i vjeđu kod bolesti štitnjače, kod blefarospazma i hemifacijalnog spazma, odnosu u estetske svrhe. U našoj Poliklinici aplikaciju botoksa izvodi subspecijlista okuloplastični kirurg. Njegovo veliko iskustvo u aplikaciji od velike je važnosti jer se sa pravilnom aplikacijom botoksa smanjuje potrebna količina apliciranog lijeka , a time i mogućnost unosa prevelike količine lijeka.

 

KAKO SE IZVODI APLIKACIJA BOTOKSA ?

Izuzetno tankom iglom injicira se unaprijed dogovorena količina lijeka, ovisno o bolesti ili stanju radi kojeg se aplicira.

 

CIJENA BOTOKS-a (BOTOX-a)

Aplikacija botoksa u vanjske očne mišiće i vjeđu kod bolesti štitnjače                                                                   300,00
Estetska aplikcija botoks aplikacija                                                                                                                    200,00
Aplikacija botoksa radi blefarospazma i hemifacijalnog spazma                                                                            300,00
Cijena jedinice botoksa-a                                                                                                                                  40,00

 

 

                                                                                          dogovorite